Πάρτυ Μασκέ

Επειδή οι στεναχώριες (οικονομικές, εργασιακές, προσωπικές,-ό,τι επίθετο θέλετε βάλτε) θέλουν καλοπέραση και οι απόκριες πλησιάζουν, τι θα λέγατε για ένα αποκριάτικο πάρτυ στον χώρο σας; Η συνταγή είναι απλή: καλοί φίλοι ντυμένοι αποκριάτικα (επιβάλλεται!)+καλή μουσική (ανάλογα με τα γούστα σας)+ απλό καλό φαγητό (ό,τι τραβά η όρεξή σας).

Αν λοιπόν η ιδέα σας φαίνεται καλή, κάτωθι θα βρείτε ένα μικρό & μεγάλο πόστερ καθώς και προσκλήσεις για να ξεκινήσετε την οργάνωση του δικού σας μασκέ πάρτυ.

Πόστερ


Κλικ εδώ για το αρχείο Α4
Το πόστερ υπάρχει και σε διαστάσεις 44*60εκ. περίπου εδώ 

Προσκλήσεις
 Κλικ εδώ για το αρχείο
Το αρχείο είναι μία σελίδα Α4 με 4 προσκλήσεις, έτοιμες για εκτύπωση.

Μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτυ χωρίς κεντρικό θέμα ή, αν το τραβά ο οργανισμός σας (καλή ώρα σαν την αφεντιά μου), να δώσετε ένα πάρτυ με "τίτλο". Εμείς αυτή την χρονία, διαλέξαμε το "αγαπημένο σας παραμύθι" όπου οι καλεσμένοι μας θα πρέπει να ντυθούν ως χαρακτήρες από παραμύθια ενώ πέρσυ είχαμε ως θέμα τον τρόμο και γέμισε το σπίτι από διαβολάκια, βαμπίρ και άλλους σκοτεινούς τύπους.

Αν πάλι ανήκετε στο περιβόητο 1/4 του πληθυσμού της χώρας, το οποίο δεν έχει εργασία και επομένως ντεν έχει και λεφτά καρντιά μου ή γενικότερα τα οικονομικά σας έχουν δει και καλύτερες μερές, ένας τρόπος να επιμεριστούν τα έξοδα είναι ο κάθε καλεσμένος (εννοείται πως μιλάμε για καλούς φίλους) μπορεί να φέρει και από ένα πιάτο για τον μπουφέ. Έτσι και αλλιώς, πάρτυ είναι, όχι τσιμπούσι. Ξέρετε, κανένα κεφτεδάκι, τυροπιτάκι, λουκανοπιτάκι, και όλα τα λοιπά εις -άκι.

Τέλος, μην ξεχνάτε πως για μία επιτυχημένη μεταμφίεση, δεν χρειάζονται τόσο τα λεφτά όσο η φαντασία!

Την καλησπέρα μου.
Η -για τις φετινές αποκριές-Κοκκινοσκουφίτσα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου