Ουδέν κακό αμιγές καλού


Αν θυμάστε, όταν ξεκίνησα να στήνω το τζάκι με μία πιο ανοιξιάτικη νότα (βλ. άνωτερω φωτογραφία), είχα σημειώσει πως χρειαζόταν περισσότερο πράσινο. Με αυτή την σκέψη λοιπόν, αγόρασα μία από τις μπάλες ψεύτικης πρασινάδας και αντικατέστησα το κερί με το πουλί με αυτήν.


Η μπάλα ήταν κάπως μεγάλη -το "ράφι" δεν το λες και φαρδύ- αλλά καθόταν ήρεμα κοιτάζοντας τη δουλειά της όλες αυτές τις τελευταίες μέρες, χωρίς να έχει πέσει ούτε μία φορά, μέχρι σήμερα το πρωί. Μέχρι σήμερα το πρωί που είχα την φαενή ιδέα να προσθέσω και ένα κεραμικό πουλάκι πάνω της. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο! Πόσες φορές προκαλείτε την τύχη σας γνωρίζοντας πολύ καλά πως είστε χαμένοι από χέρι;; Εγώ προφανώς το κάνω συχνά -και ας τζιρίζει στο μυαλουδάκι μου αυτή η περίεργη κυρία που ονομάζεται Λογική Σύνεση- και σήμερα ακούγοντας ένα "μπαμ" -ούτε 10 λεπτα αφότου είχα τοποθετήσει το πουλάκι-, ήξερα πολύ καλά τι είχε συμβεί!
Το πουλάκι έσπασε! Αλλά έσπασε ηρωικά, δίνοντας φως σε ένα μυστικό (καλά δεν ανακάλυψα και τον τροχό αλλά λέμε τώρα). Ο σκελετός της μπάλας δεν ήταν ένα ενιαίο σώμα, όπως εγώ νόμιζα, αλλά δύο ημισφαίρια, τα οποία κουμπώνουν το ένα στο άλλο. Γιούπι, αυτό ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμουν καθώς τώρα και κάθονται καλύτερα και φαίνονται πιο όμορφα και έχω πρασινάδα και για τα δύο κηροπήγια.

Το μόνο που μένει είναι να κολληθεί η ουρά του ήρωα και να πάρει την θέση του κάτω από το κοντό κηροπήγιο.  Παρεμπιπτόντως, και αυτά τα πουλάκια είναι από το 1Ευρώ. Είναι τα ίδια με τα γαλάζια της πρώτης φωτογραφίας. Απλώς αυτά, αντί να τα περάσω με σπρέι χρώματος, τα έτριψα με γυαλόχαρτο, για να φύγει το γκλίτερ και να δείχνουν πιο παλιά.

Ουδέν κακό αμιγές καλού λοιπόν και την καλησπέρα μου!

2 σχόλια:

 1. Αυτή την ανάρτηση τη βρήκα μέσω google. :))) υποθέτω ότι ξέρεις τι μου άρεσε, το στεφάνι μέσα στη κορνίζα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωωω :))
   Το στεφάνι είναι παλιό diy Ελεάνα και πανεύκολο! Κόβεις τον σκελετό από χαρτόνι, τυλίγεις και 'γω δεν θυμάμαι πόσα μέτρα σπάγκο, κολλάς και μερικά λουλούδια από τσόχα κι έτοιμο!

   Διαγραφή