Χτεσινοβραδυνή έκπληξη

Εχτές το βράδυ, το Τέρας βγαίνοντας την καθιερωμένη βραδυνή του βόλτα , άρχισε να περιτριγυρίζει ένα κομμάτι του "χωραφόκηπου" του Ασύλου, να γαβγίζει και να κουνά έντονα την ουρά. Όσο και να της φωνάζαμε να γυρίσει σπίτι, τίποτα, εκείνη εκεί, προσηλωμένη στην ανακάλυψή της. Δεδομένου ότι οι μαργαρίτες στο σημείο εκείνο με έχουν ξεπεράσει στο ύψος -και δεν με λες και κοντή- αποφάσισα να πάρω έναν φακό και να κατέβω να δω τι ήταν αυτό που είχε ενθουσιάσει τόσο το Τέρας. 

Μετά από λίγα τσιριχτά χαράς -εκ μέρους μου- και "φέρε γρήγορα ένα ζευγάρι γάντια" επιστρέψαμε στο σπίτι με αυτή την γλυκιά μπαλίτσα

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου έφτιαξε τη διάθεση. Από τότε που μετακόμισα στην περιοχή και έμαθα πως υπάρχουν σκαντζόχοιροι, είχα φάει τα αυτιά του καλού μου με την επιθυμία μου να δω έναν από κοντά. Και εχτές το βράδυ, μετά από 2+ χρόνια, αυτή η επιθυμία μου πραγματοποιήθηκε!

Γενικότερα, έχω ένα θέμα με τα ζώα και συχνά πυκνά- για να μην πω πάντα- τα θεωρώ πιο συμπαθητικά από τους ανθρώπους, αλλά νομίζω πως δύσκολα κάποιος δεν θα μπορούσε να συμπαθήσει αυτή την χαριτωμένη μπάλα, η οποία 5 λεπτά μετά την παραπάνω φωτογραφία, τριγύριζε στο τραπέζι της τραπεζαρίας, ψάχνοντας να βρει τρόπους να φύγει, παρόλες τις προσπάθειες να την δελεάσουμε με αγγούρι, πατάτα και λάχανο (δεν έχω ιδέα τι τρώνε ....)
Αφού του αφαιρέσαμε ένα τσιμπούρι που ανακαλύψαμε πάνω του (ματαιότις, το γνωρίζω), το σκαντζοχοιράκι επέστρεψε στην φύση και ηρέμησε από την αφεντιά μας, ενώ το Τέρας κέρδισε ένα κομμάτι σουβλάκι για την ανακάλυψή της! Όλοι ευχαριστημένοι.

Σας αφήνω με μερικές φωτογραφίες από τον τόπο του "εγκλήματος"


Την καλημέρα μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου