Μία ζέβρα στο μπάνιο

Το έχω ξαναπεί αλλά θα το πω και πάλι: ένα από τα πράγματα που θα ήθελα πολύ για το μπάνιο είναι ένα έπιπλο νιπτήρα με μεγάλη επιφάνεια για να ακουμπάω πράγματα. Δυστυχώς το Άσυλο δεν ήρθε με ένα (και να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα αλλά λέμε τώρα) και καθώς είμαστε με ενοίκιο θα ήταν μάλλον παλαβό να ξοδέψουμε τόσα χρήματα για ένα τέτοιο έπιπλο, το οποίο στο μέλλον, αν ποτέ φύγουμε από το εν λόγω σπίτι, θα ήταν πιθανότατα άχρηστο.
Έτσι, όταν πρωτομπήκαμε στο Άσυλο, πέρσυ τον Αύγουστο, και με την λογική του προσωρινού, μέχρι να βρεθεί μία οικονομική αλλά και στα γούστα μας λύση, πήραμε από το ΙΚΕΑ το παρακάτω επιπλάκι, για να κρύψουμε κυρίως τις σωληνώσεις του νιπτήρα αλλά και για να έχω ένα μικρό μέρος να βάζω τα καθαριστικά. 


Και να το, θλιβερότατο, στο μπάνιο μας
Ως γνωστόν, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, και πέρασε σχεδόν ένας χρόνος. Μέχρι εχτές το απόγευμα που μάς έριξαν το διαφημιστικό φυλλάδιο των Lidl και είδα αυτό το αυτοκόλλητο πλαστικό.
Η πρώτη σκέψη ήταν να αγοράσω ένα και να ντύσω με αυτό το επιπλάκι του μπάνιου. Η δεύτερη σκέψη ήταν πως μάλλον με την υγρασία και τα νερά που πέφτουν από τον νιπτήρα  θα ξεκολλούσε. Η τρίτη ήταν: "γιατί να μην ζωγραφίσω επάνω στο έπιπλο το ίδιο ζεβρέ σχέδιο με το λίγο χρυσό χρώμα που είχε περισσέψει από τον Πυρετό Χρυσού;" 

Μαντέψατε την συνέχεια αυτής της σκέψης;

Έτρεξα σπίτι, έβγαλα τα σύνεργα, ήτοι ένα λεπτό πινελάκι και το λίγο χρώμα που είχε απομείνει και στρώθηκα στη δουλειά. Δεν μπήκα καν στην λογική του τριψίματος, της προετοιμασίας της επιφάνειας ή των προσχέδιων με μολύβι- ήθελα να το κάνω αμέσως και δεν μπορούσα να ασχοληθώ με τέτοιες λεπτομέρειες- και μετά από λίγη ώρα το επιπλάκι είχε μεταμορφωθεί. Τα περισσότερα σχέδια είναι στην πάνω επιφάνεια και τις μπροστινές πόρτες, ενώ τα πλαϊνά, τα κράτησα σχετικά απλά.

Δεν εγκαταλείπω το "όνειρο" ενός κανονικού επίπλου με επικαθήμενο νιπτήρα. Απλώς μέχρι αυτό να πραγματοποιηθεί, έχουμε πλέον στο μπάνιο μας ένα επίπλο με αρκετή δόση χιούμορ.
Την προσωπική μας ζέβρα στο μπάνιο!
Την καλημέρα μου


4 σχόλια:

 1. Εντάξει δεν υπάρχεις!
  Δημιουργείς όπου σταθείς ε;;;
  Έγινε πολύ ωραίο! Ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πενία τέχνας κατεργάζεται! Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες & πριγκηπέσες, οπότε λίγο diy δεν βλάπτει :) Καλημέρα Μαργαρίτα.

   Διαγραφή
 2. Το ίδιο επιπλάκι έχω κι εγώ στο wc μας. Αλλά λόγω ενοικίου κι εμείς αποφασίσαμε να μην το τρυπήσουμε και το έχουμε σε μιαν άλλη άκρη. (εμάς ηταν σε με άλλες δύο στήλες που έχουμε στο πάνω μπάνιο). Ευτυχώς εμάς έχουν κάλυμμα οι σωληνώσεις. Απλά δεν είχα κάποιο ντουλάπι για αποθήκευση. Πολύ ωραίο το έκανες!
  Kathy by anthomeli

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου είναι μεγάλος καημός ένα μπάνιο με αρκετό χώρο για αποθήκευση και έναν μεγάλο πάγκο! Ακόμα με αυτό το επιπλάκι είμαστε.... το προσωρινό!!

   Διαγραφή