Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Καθώς η 1η συγκατοίκηση είναι για τα καλά καθ'οδόν και 90% των επίπλων έχει ήδη αγοραστεί ή τουλάχιστον παραγγελθεί, έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε για όλες εκείνες τις πινελιές προσωπικότητας που κάνει έναν χώρο δικό μας.

Ψάχνοντας λοιπόν το σύμπαν του διαδικτύου, βρήκα αυτήν την όμορφη και σχετικά εύκολη ιδέα για φωτιστικό τοίχου, η οποία στην ουσία είναι ένα τελάρο καμβά φωτισμένο από πίσω.
Δεν είναι όμορφα; Ειδικά εκείνο το λαγουδάκι στο δέντρο, είναι ό,τι πρέπει για ένα παιδικό δωμάτιο. 

Τα υλικά είναι εύκολο να βρεθούν και το πιο δύσκολο κομμάτι υποθέτω πως θα είναι να βρεθεί το θέμα του πίνακα.
Οι επιλογές είναι αμέτρητες από το να φωτίζεται το αρνητικό κομμάτι του πίνακα όπως στο παραπάνω good night ή να γίνεται ένα παιχνίδι σκιών όταν είναι αναμένος ο πίνακας (άνω λαγουδάκι) ή και ακόμα να υπάρχει το τρισδιάτατο σημείο όπως με τα κομμένα λουλούδια (αν και το συγκεκριμένο φωτιστικό έχει γίνει με ένα κομμάτι μετάλλου & όχι από καμβά). Και το καλύτερο; Προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες μας, τόσο από άποψη διαστάσεων, όσο και χρωμάτων. Και δεδομένου πως θέλει κανείς ουκ ολίγα ευρώ για μία επιπδαπέδια λάμπα λέμε να το δοκιμάσουμε για το καθιστικό των παιδιών. 

Αν σάς άρεσε η ιδέα των ανασηκωμένων λουλουδιών, εδώ μπορείτε να βρείτε μία πιο εύκολη εναλλακτική του.

Την καλησπέρα μου

4 σχόλια:

 1. Τα λουλούδια ειναι υπέροχα! Αλλά και το λαγουδάκι για παιδικό δωματιο όπως λες ειναι πολυ Καλη ιδέα!
  Εσυ θα το φτιάξεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λέω να φτιάξω ένα για το καθιστικό των παιδιών αλλά δεν έχω βρει ακόμα θέμα για τον πίνακα αλλά τείνω προς την επιλογή με τις σκιές και όχι τρισδιάτατο και λόγω του μέρους όπου θα μπει κάτι στενό και μακρύ...

   Διαγραφή
 2. Πολυ ατμοσφαιρικες ιδέες! Θα το τολμούσα, αν τα έκανα όλα από την αρχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί όλα από την αρχή; Το σπιτικό φτιάχνεται σιγά σιγά. Ελπίζω σύντομα να έχω υλικό ενός παραπάνω φωτιστικό φτιαγμένο από τα χεράκια μου!

   Διαγραφή