Σπίτι μου, σπιτάκι μου

 Τι θα λέγατε να ζούσατε σε ένα container; Ναι, container! Όπως αυτά που βλέπουμε στιβαγμένα στα διάφορα μεγάλα λιμάνια. Αυτά που διακινούν τα προϊόντα, κυρίως, του δράκου. Τα ψυχρά μεταλλικά κουτιά που κάθε άλλο παρά φιλόξενα φαίνονται. Όχι; Δεν σάς ενθουσιάζει η ιδέα; Μήπως να το ξανασκεφτείτε;
Ιδού το upcycling  σε όλο του το μεγαλείο! Πρώην containers που μεταμορφώθηκαν σε ομορφότατες κατοικίες.
Κι αν εξωτερικά, η προηγούμενη ζωή τους κάνει αισθητή την παρουσία της, εσωτερικά, κάθε ίχνος της εμπορικής τους χρήσης έχει εξαφανιστεί, δίνοντας την θέση του σε φωτεινούς χώρους, γεμάτους ζεστασιά και μάλιστα, πολύ συχνά, περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους!
Υπάρχει μάλιστα και η εταιρεία MEKA -με Έλληνα αρχιτέκτονα παρακαλώ- η οποία τα πωλεί και μέσω ιστοσελίδας, σαν ένα ακόμα εμπορικό προϊόν! Κι ορίστε μερικές φωτογραφίες από τα διαθέσιμα "προϊόντα"!
Πως σάς φαίνονται; Θα ξαναδείτε στιβαγμένα containers με την ίδια απάθεια; Εγώ πάντως ευχαρίστως θα έπαιρνα 3 containers για ένα σπίτι!

Την καλημέρα μου.
Περισσότερα container houses εδώ

4 σχόλια:

 1. Αν δεν φορολογούνται κιόλας σαν κανονικά σπίτια εκεί να δεις σουξέ τα κοντέινερ-σπίτια!Άνετα ζούσα σε κάποια από αυτά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχα, σωστή! Αν και δεν νομίζω, να την γλυτώναμε την φορολογία ακόμα και στο απλό κοντέινερ.

   Διαγραφή
 2. Αν ηταν έτσι το κοντέινερ σιγουρα ναι!
  Οσο για τη φορολογια δεν εχει σημασία που ζεις αλλά το οτι είσαι Έλληνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή