Εναλλακτικά τραπεζάκια σαλονιού

Έχουμε μάθει πως μπροστά από τον καναπέ μπαίνει ένα τραπεζάκι σαλονιού. Ή μήπως όχι; Έχετε βαρεθεί το κοινότυπο συνδυασμό καναπές + τραπέζι; Δεν έχετε πολύ χώρο; Ίσως είναι ώρα να το ξανασκεφτείτε και να υιοθετήσετε μία από τις παρακάτω εναλλακτικές λύσεις.

Αν ζείτε σε διαμέρισμα με περιορισμένους αποθηκευτικούς χώρους, ένα μπαουλάκι είναι ιδανική επιλογή, καθώς και μπορείτε να ακουμπήσετε τον καφέ σας πάνω του και να κρύψετε αρκετά αντικείμενα μέσα του. 
Αν πάλι το σαλόνι σας δεν έχει την έκταση που επιθυμείτε, σκεφτείτε έναν συνδυασμό από μικρότερα τραπεζάκια, τα οποία και ανάλογα με την περίσταση μπορούν να μετακινηθούν για να εξυπηρετήσουν κι άλλα καθίσματα. Μπορείτε μάλιστα να δοκιμάσετε την παρακάτω ιδέα με μόλις 10€ για δύο LACK λευκά τραπεζάκια από την ΙΚΕΑ, όπως στην κάτωθι φωτογραφία!
1 | 2 & 3 
Αν πάλι είστε από τους τύπους που καναπές σημαίνει και ταινία, γιατί να μην ξεχάσετε τελείως τα σκληρά ξύλινα τραπέζια και να μην πάτε για ένα οττομάν; Και θα έχετε να ακουμπάτε τα πόδια σας για αναπαυτικές πρεμιέρες και με ένα δίσκο θα έχετε ένα ομορφότατο τραπεζάκι σαλονιού.
1 | 2 | 3 | 4
Αν τέλος δεν σάς αρέσουν καθόλου τα καθιερωμένα και επιδιώκετε το αναπάντεχο, σβήστε τελείως από το μυαλό σας το τραπεζάκι με το παραδοσιακό σχήμα του και αναζητήστε ο,τιδήποτε με το κατάλληλο ύψος και μία επίπεδη επιφάνεια, από έναν μεγάλο ξύλινο κουβά, έως μία παλιά "κουβαρίστρα" για σχοινί!
Πως σάς φαίνονται; Εξακολουθείτε να είστε πιστοί στον καθιερωμένο συνδυασμό ή μήπως το ξανασκέφτεστε;

Την καλησπέρα μου.

4 σχόλια:

 1. Τα coffee tables που αποτελούνται από πολλά κομμάτια είναι πολύ βολικά! Κάτι παλέτες κλπ δεν μου αρέσουν πολύ αλλά από την άλλη ταιριάζουν πολύ στους χώρους που μας δείχνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εγώ αν κατάφερνα να πίσω το αρσενικό του σπιτιού θα ήθελα ένα μεγάλο τετράγωνο οττομάν! :)

   Διαγραφή
 2. Wow! I love it! Look shockingly!
  Excellent combination of colors!
  You have great taste and style!


  Regards,
  Katherine Unique


  ΑπάντησηΔιαγραφή