Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Στεφάνια επί χάρτου

Τι λέτε αυτή την φορά να το πάμε λίγο ανάποδα το όλο θέμα κι αντί για τους συνηθισμένους προλόγους και λεκτικές παρουσιάσεις του περιεχομένου της εν λόγω ανάρτησης, να ξεκινήσω από τον επίλογο και γενικότερα να τα γράψω όλα αντίστροφα; Συμφωνείτε ε;; Καλώς!

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

Κάθε κατεργάρης....

Πέρασε το Πάσχα, τελειώσαν οι διακοπές των παιδιών και όλοι σιγά σιγά αρχίζουμε να ξαναβρίσκουμε τους παλιούς γνώριμους καθημερινούς ρυθμούς μας. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του λοιπόν και σκέφτηκα η πρώτη ανάρτηση της εβδομάδας να έχει να κάνει με γραφεία στο σπίτι.

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

← Βέλη →

Γιατί είναι πρωτότυπα, πλουμιστά, απλά, χρωματιστά, αναπάντεχα & σίγουρα διασκεδαστικά!

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Έκτακτο Ανακοινωθέν: Καφές & κουβέντα


Έκτακτο ανακοινωθέν: Ο καφές σήμερα εκτάκτως σερβίρεται στο Άσυλο! Ελάτε για ροφήματα, βουτήματα και φυσικά κουβέντα!

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Ανθοσυνθέσεις με φύλο;

Όσοι παρακολουθείτε το Άσυλο και τα καμώματά μου, γνωρίζετε ήδη πως την ζωή μου την μοιράζομαι, εκτός από το Τέρας, και με τον σύντροφό μου. Μέχρι τώρα, όποιες αναφορές στο πρόσωπό του γίνονταν με χαρακτηρισμούς του τύπου "ο καλός μου" ή "το έτερον ήμισυ". Ώρα λοιπόν οι αναφορές να αποκτήσουν κι όνομα. Λόγω ημέρας, βεβαίως βεβαίως!

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

8+1 χαρούμενες γλάστρες

 Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις ημέρες που πέρασαν. Να ξεκουραστήκατε, να γελάσατε πολύ και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας. Βουρ στην άνοιξη λοιπόν, με φρέσκο μυαλό και μπόλικη διάθεση ανανέωσης, ξεκινώντας από το μπαλκόνι και πιο συγκεκριμένα από τις γλάστρες, με 8+1 ιδέες για την diy διακόσμησή τους.

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Πασχαλινές ευχές


Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε, όπως κι αν γιορτάσετε!


Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Λίγα & απλά

Λίγα και απλά για την Πασχαλινή διακόσμηση του Ασύλου.

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Το γουδί, το λάδι & η μέντα

Οι καλύτερες αγορές γίνονται όταν ερωτεύεσαι!

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Έκανα μανικιούρ!

Έκανα μανικιούρ και όπως αποδεικνύει η παραπάνω φωτογραφία, όχι στα χέρια μου αλλά σε μερικά αυγά για λίγο περισσότερο χρώμα στην Πασχαλινή διακόσμηση.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Υπερβολές εαυτού

Μερικές φορές οι υπερβολές μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ειδικά όταν αυτές αφορούν στο γραφικό χαρακτήρα.

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Το ντεκουπάζ πέρασμά μου

Κατά καιρούς δοκιμάζω τα χέρια μου σε διάφορες τεχνικές χειροτεχνίας, εν μέρει λόγω περιέργειας κι εν μέρει λόγω κεφιού. Έτσι λοιπόν, το ντεκουπάζ δεν θα μπορούσε να λείπει από τους πειραματισμούς μου για δημιουργία και αυτή η ανάρτηση έχει να κάνει με -τι άλλο;- Πασχαλινα αυγά.

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Άσπρο

Εντάξει, εντάξει. Είμαι η πρώτη που θα παραδεχτώ πως το σπίτι μου είναι γεμάτο από σκουρόχρωμα, ακόμα και μαύρα, έπιπλα. Και είμαι σίγουρη πως δεν έχω πρωτοτυπήσει καθόλου σε αυτό. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, νομίζω πως γενιές και γενιές γαλουθήκαν σε μία Ελλάδα όπου το σκουρόχρωμο ξύλο είχε ταυτιστεί με το καλό ξύλο. Και μην μού πείτε πως δεν έχετε εικόνες κι αναμνήσεις  από έστω μία λουστραρισμένη τραπεζαρία από καρυδιά, που δεχόταν καλεσμένους μόνο σε άκρως εξαιρετικές περιπτώσεις, ενώ τις υπόλοιπες 364 μέρες (άντε καλά 363) φυλάσσονταν υπό το άυπνο βλέμμα του Κέρβερου της μαμάς!

Ανοιξιάτικο παιχνίδι

 Ανοιξιάτικό παιχνίδι, ήτοι Spring Lovers Tag 

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

Αυγοθήκες κανείς;


Αυγά με άποψη σάς έδειξα, Πασχαλινά αρχεία σάς ετοίμασα, νομίζω πως είναι ώρα να δώσουμε την σκηνή στις παρατημένες αυγοθήκες, καθώς μετά τις παρακάτω εικόνες, ίσως θα σκεφτείτε διπλά & τριπλά πριν τις πετάξετε.

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

τα Πασχαλινά

Νομίζω πως καιρός ήταν!

Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Ιδέες για ένα όμορφο γεγονός

Ένα όμορφο γεγονός, όταν διαδραματίζεται σε ένα εξίσου όμορφο περιβάλλον, η χαρά είναι διπλή!

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Αγριολούλουδα για έμπνευση

Ανάρτηση βόλτα!

Αυγά με άποψη

Ωωω ναι, ακόμα και τα αυγά μπορεί να έχουν άποψη!