Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τραπέζια καλωσορίσματος

 
Αν μού αρέσει κάτι πέραν μίας ενδιαφέρουσας διακόσμησης σε ένα σπίτι και αναζητώ και ως βασική αρχή στο Άσυλο, είναι η αίσθηση της φιλοξενίας. Όχι των οικοδεσποτών αλλά του ίδιου του χώρου. Η πρώτη αυτή εντύπωση που με το που μπαίνεις σε έναν χώρο,  είναι λες και το ίδιο το σπιτικό σε καλωσορίζει και σου προσφέρεται.  Και ποιος καλύτερος τρόπος να αφήσετε το ίδιο το σπίτι να πει ένα ζεστό γεια στους καλεσμένους σας αλλά και σε εσάς τους ίδιους στην καθημερινότητα, από ένα τραπέζι "καλωσορίσματος".

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπωρινά εκτυπώσιμα

Έχουμε μπει κι επισήμως στο υπέροχο Φθινόπωρο, οπότε καιρός δεν ήταν για τα σχετικά δωρεάν εκτυπώσιμα του Ασύλου;

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοσμητικές εργαλειοθήκες

Μερικές φορές τα ίδια τα υλικά δείχνουν τον δρόμο προς το τελικό αποτέλεσμα κι όταν αυτά είναι δώρα, τότε πρέπει να υπακούσεις.

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Διακοσμητικές κατασκευές με τελάρα κεντήματος

Τι κι αν δεν ξέρετε κέντημα; Τα τελάρα κεντήματος ξεφεύγουν από τα όρια κατασκευής τους και γίνονται πραγματικά εργαλεία διακόσμησης στους χώρους μας.

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακαίνιση γραφείου

Τι είναι άσπρο, μαύρο, με χρυσές γραμμές στον τοίχο, πινελιές χρωμάτων κι αργοπορημένο στην παρουσιάσή του; Μα φυσικά το ανακαινισμένο, με τις ιδέες της υπογράφουσας και την χειρονακτική εργασία του Γεώργιου, γραφείο του Ασύλου!

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Coffee break ... and chat #28

Και ναι, ήρθε η ώρα για το 28ο καθιερωμένο Coffee break and chat!

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πράσινο της ελιάς

Σε αφθονία στην Ελληνική γη αλλά όχι και στα Ελληνικά σπίτια, το πράσινο της ελιάς χαρίζει τον πλούτο του δέντρου και ως χρώμα στη διακόσμηση.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

diy κουτί

Μερικά πράγματα τελικά ίσως περιέχουν μία δόση μοίρας. Γιατί πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς πως ένα κουτί, αφού άδειασε και πετάχτηκε στα σκουπίδια, γλύστρισε από την σακούλα, έπεσε από το μπαλκόνι, κατέληξε σε μία χαραμάδα στα καυσόξυλα και έμεινε εκεί σχεδόν μισό χρόνο πριν μεταμορφωθεί;

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Γωνίες διαβάσματος

Ο βροχερός απογευματινός καιρός των τελευταίων ημερών αλλά και οι εποχές που είναι μπροστά μας είναι ότι πρέπει για μία γωνιά όλη δική μας. Κι όπως τα παιδιά διαβάζουν για το σχολείο, έτσι κι εμείς διαβάζουμε για την ψυχή μας.

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού

Με την θερμοκρασία σταθερά κάτω από τους 20 βαθμούς έχτες το βράδυ κατά την επιστροφή στο Άσυλο, ήρθε η ώρα για τα Φθινοπωρινά του τζακιού, δεν νομίζετε;

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Σημειωματάρια για την νέα -σχολική- αρχή

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα θρανία έχει ξεκινήσει. Αν λοιπόν, μαζί με την νέα σχολική χρονιά, ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί και για εσάς μία νέα αρχή, δημιουργήστε εύκολα ξεχωριστά σημειωματάρια για τις καθημερινές σας σημειώσεις ή ως δώρο για fashionistas μαθητές!

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπωρινή διακόσμηση με κολοκύθες

Τι κι αν το πορτοκαλί είναι το κατ' εξοχήν χρώμα του  φθινοπώρου; Εμείς το προσπερνάμε και διακοσμούμε το σπίτι με κολοκύθες σε μοντέρνα σχέδια.

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ζωγραφική σε κόντρα πλακέ θαλάσσης

Ο καιρός μύρισε Φθινόπωρο.Πάμε μία βόλτα στο δάσος;

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ανανέωση φωτιστικού για το γραφείο

Τι κάνουμε όταν ένα φωτιστικό είναι ό,τι πρέπει για τις πρακτικές μας ανάγκες αλλά όχι και για τις αισθητικές; Μα φυσικά το ανανεώνουμε και του δίνούμε μία δεύτερη ευκαιρία.